woensdag 26 augustus 2009

Komkommertijd

Al een tijdje niets meer aan dit blog toegevoegd. Deels komt dat door vakantie, deels ook doordat een deel van de mededelingen die ik anders in een tekstje hier plaatste nu even snel in een tweet worden geplakt. Scheelt een hoop tijd, maar of deze boodschappen aankomen is wel de vraag. Verder is het zo dat in deze periode vooral heel hard wordt gewerkt aan minder zichtbare dingen. De projectgroep bibliotheekinnovatie bijvoorbeeld heeft hele teams met mensen samengesteld die vooral aan de slag zijn met het definiƫren van allerlei zaken rondom de digitale bibliotheek. Omdat dit vooraf gaat aan het echte bouwen, is dit weinig zichtbaar.

Verder is september zowel provinciaal (deadline 1 september) als landelijk (deadline 15 september) de maand waarin de subsidieverzoeken voor vernieuwingsprojecten moeten zijn ingediend. Ook dat levert nu niet echt concrete zaken op, maar hopenlijk straks als de middelen beschikbaar komen wel.

Kan dus niet echt zeggen dat er echt sprake is van komkommertijd, maar zal wel proberen om ook hier weer wat vaker melding te maken van de zaken die in ontwikkeling zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten