donderdag 15 januari 2009

VOB bijeenkomst breedband

Vorig jaar september heb ik al eens melding gemaakt van de mantelovereenkomst voor de levering van breedbandige infrastructuur die de VOB met KPN heeft afgesloten. Ik stelde toen dat de bedragen waarvoor aansluiting op glas kan worden gerealiseerd voor de meeste bibliotheken te hoog gegrepen zijn.
Om deze mantelovereenkomst verder onder de aandacht van de bibliotheken te brengen organiseert de VOB samen met KPN een informatieve bijeenkomst.
Eén van de onderwerpen op deze bijeenkomst is een kostenvergelijking tussen de mantelovereenkomst en de overeenkomst die we in Limburg met Isilinx hebben afgesloten. Natuurlijk ga ik ervan uit dat wij een betere deal hebben afgesloten, maar omdat allerlei onderdelen in de overeenkomsten verschillen is dat lastig vergelijken.
Wie nieuwsgierig is naar de uitkomsten van de vergelijking en of we er vergelijkbare appels van hebben weten te maken, kan natuurlijk 5 februari naar Hilversum komen (wel even aanmelden via de VOB), maar ik kom er op deze plek ook zeker op terug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten