woensdag 23 februari 2011

Afsluiting 23 dingen

Oplettende lezertjes zal het niet ontgaan zijn dat afgelopen najaar ook Bibliotheekhuismedewerkers moesten geloven aan 23 dingen. De meesten begonnen erg enthousiast, maar na de vakantie bleek dat de 2e helft van het jaar eigenlijk maar 3 maanden lang was en dacht ik dat het merendeel was afgehaakt.
Wie schetst dan ook mijn verbazing toen ik vorige week één dag na mijn verjaren mijn hele werkplek onder de (23) dingen vond. Blijkbaar hebben mijn collega's er toch meer van opgestoken dan ik dacht en dat stemt mij vrolijk. Op de foto's o.a. te zien de "dropbox" "google doc/g" "flickr" een met bloempotten gevulde i-pod, G-meel, Google maps en ietwat verscholen een del.icio.us-appeltaart.
Benieuwd of dit nog eervolle vermeldingen gaat opleveren morgen als Rob Coers de certificaten komt uitdelen.

8 opmerkingen:

 1. Leuk hoor! Zo zie je maar.
  Ze hebben er meer van opgestoken dan je denkt! en ze laten op deze manier dus ook hun waardering zien, toch?

  groet Andiamo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hoor. Op naar het vervolg. Met een certifi"kaatje".

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heeft Ingrid Ploumen voor jullie ook van die gekleurde bolletjes wol?
  Iedereen met een certificaat gefeliciteerd.
  Biebvlieg

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Even een nieuw berichtje, want ik zag te laat dat de zin niet liep...Ik had nog niet op je blog gekeken maar wel al verhalen gehoord. Nu, die zijn niet overdreven en zo zie je maar weer waartoe mensen komen als ze de digitale wereld worden binnengeleid...Leuk toch!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha ha, jou hadden ze ook te pakken? Bij mijn jubileum kreeg ik ook 23 kadootjes van mijn collega's. Jij kreeg wel heel originele vondsten. In ieder geval gefeliciteerd met je verjaardag en met het halen van je certificaat. Edo Postma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Edo ik vond niet echt dat ze me te pakken hadden. Vind het vooral allemaal erg leuk. Ik denk dat mijn collega's in elk geval lol hebben gehad toen ze e.e.a. verzonnen.
  Verder iedereen bedankt voor felicitaties.

  BeantwoordenVerwijderen